"KRIMST" vasaros žaidimas


2021 07 09

ŽAIDIMO NUGALĖTOJAS - Nerijus Jasinskas!

Sveikiname!!!

VASAROS ŽAIDIMO „KRIMST“ SĄLYGOS IR TAISYKLĖS 

1. Visose UAB „Klaipėdos duona“ firminėse krautuvėlėse Klaipėdoje, Gargžduose, Kretingoje ir Palangoje nuo 2021 m. liepos 12 d. – 2021 m. rugpjūčio 31 d.d., perkantiems už ne mažiau kaip 5 eurus ir bent du vienetus, bet kurios rūšies džiovintos duonos užkandžius „Krimst“ (100 g), pirkėjas įgyja teisę dalyvauti žaidime ir laimėti pagrindinį žaidimo prizą.

2. Įsigijus prekių už ne mažiau kaip 5 eurus ir bent du bet kurios rūšies džiovintos duonos užkandžius „Krimst“ (100 g), pirkėjas dalyvauti žaidime gali pirkimo kvito kitoje pusėje nurodęs vardą, telefono numerį ir įmetęs į  žaidimo dėžę, esančią krautuvėlėje.

3. Vienas pirkimo kvitas žaidime gali dalyvauti tik vieną kartą.

4. PAGRINDINIS PRIZAS: medinis žaidimų namelis, kurį dovanoja Andrius Pavliukovas, dirbantis pagal Individualią veiklą, IV pažymos nr. 908430, Facebook „Nameliai Mažiesiems“ (toliau vadinama - "Nameliai Mažiesiems"). Pagrindinis prizas, kurio nuotrauka skelbiama plakatuose, reklaminiuose pranešimuose, www.duona.com ir kt. – gali šiek tiek skirtis ir neatitikti galutinio medinio namelio išvaizdos. Preliminarūs medinio žaidimo namelio išmatavimai: ilgis x plotis ~140x170 cm, aukštis ~150-160 cm, pakeltas į ~90-100 cm aukštį.

5. Pagrindinio prizo laimėtojas burtų keliu bus išrinktas 2021 m. rugsėjo 13 d. 14.00 val. Šilutės pl. 31, Klaipėda ir paskelbtas internetinėje svetainėje www.duona.com, „Facebook“ Klaipėdos duona paskyroje.

6. Pagrindinį prizą „Nameliai Mažiesiems“ įsipareigoja pristatyti ir pastatyti laimėtojui nurodytoje vietoje, atskiru susitarimu tarp laimėtojo ir „Nameliai Mažiesiems“. Prizo steigėjas „Nameliai mažiesiems“ įsipareigoja ne vėliau, kaip per 20 darbo dienų, nuo laimėtojo paskelbimo dienos pristatyti ir pastatyti namelį laimėtojui nurodytoje vietoje.

7. Su pagrindinio prizo laimėtoju dėl prizo pristatymo ir pastatymo bus susisiekta pirkimo kvito kitoje pusėje nurodytais kontaktais. Laimėtojai sutinka, kad jo vardas, pavardė ir miestas, kuriame gyvena, bus paviešinti ir paskelbti internetinėje svetainėje www.duona.com ir „Facebook“ Klaipėdos duona paskyroje. Laimėtojui neatsiliepus per 5 darbo dienas, nuo laimėtojo paskelbimo dienos – bus traukiamas naujas pagrindinio prizo laimėtojas.

8. Žaidimas vyksta visose UAB „Klaipėdos duona“ firminėse krautuvėlėse Klaipėdoje, Gargžduose, Kretingoje ir Palangoje (15-oje krautuvėlių).

9. UAB „Klaipėdos duona“ darbuotojai žaidime dalyvauti negali.

10. Žaidimo organizatorius, t.y. UAB „Klaipėdos duona“, pasilieka teisę keisti taisykles arba nutraukti žaidimą apie pasikeitimus iš anksto pranešęs interneto svetainėje www.duona.com