Paryžius tavęs laukia!


2018 07 03

2018 m. vasaros žaidimas - Laimėk savaitgalį dviems Paryžiuje su West Express! Išmėgink savo sėkmę, o mes Jums parūpinsime puikų savaitgalį Paryžiuje!

VASAROS ŽAIDIMO SĄLYGOS IR TAISYKLĖS

1. Visose firminėse parduotuvėse Klaipėdoje, Gargžduose, Kretingoje ir Palangoje nuo 2018 m. liepos 2 d. – 2018 m. rugpjūčio 31 d.d. bet kurioje UAB „Klaipėdos duona“ firminėje parduotuvėje, perkantiems už 7 ir daugiau eurų ir būtinai užpildžius žaidimo anketą, pirkėjas įgyja teisę dalyvauti žaidime pagrindiniam prizui laimėti.
2. Žaidimo anketoje žaidimo dalyvis pažymi, kad:
       2.1. nori gauti pasiūlymus el. paštu iš “West Express” ir pateikia savo asmens duomenis (vardas, pavardė, el.paštas ir tel. nr.);
     2.2. patvirtina, kad yra susipažinęs su “West Express” privatumo nuostatomis, įskaitant savo teises, duomenų saugojimo terminus ir kitas sąlygas, kurios yra skelbiamos: https://www.westexpress.lt/naujienlaiskiu-prenumeratos-taisykles; https://www.westexpress.lt/asmens-duomenu-apsauga  ir pateiktos anketos pildymo vietoje;
      2.3. patvirtina, kad yra susipažinęs su UAB “Klaipėdos duona” organizuojamo “Laimėk savaitgalį dviems Paryžiuje su West Express” žaidimo taisyklėmis, kurios yra skelbiamos: www.duona.com ir pateikiamos anketos pildymo vietoje;
      2.4. patvirtina, kad yra žinoma, jog pateiktus asmens duomenis “West Express” naudos tiesioginės rinkodaros tikslais (“West Express” paslaugų reklaminiams pranešimams – informacija apie kelionių ir skrydžių pasiūlymus). Patvirtina, kad yra žinoma, jog dalyvauti loterijoje “Laimėk savaitgalį dviems Paryžiuje su West Express” galima tik esant sutikimui gauti kelionių ir skrydžių pasiūlymus iš “West Express”.
3. Įsigijus prekių už 7 ir daugiau eurų ir užpildžius žaidimo anketą, pirkimo kvitas susegamas kartu su anketa ir įmetamas į žaidimo dėžę.
4. Vienas pirkimo kvitas žaidime gali dalyvauti tik vieną kartą.
5. Pagrindinis prizas: kelionė dviems suaugusiems su skrydžiu į abi puses ir apgyvendinimu dviems nakvynėms 3 žvaigždučių viešbutyje su pusryčiais Paryžiuje pasirinktu laikotarpiu. Laimėtojas privalo pasirinkti kelionės datą iš anksto, ne vėliau nei 3 (trys) savaitės iki išvykimo datos, iš šio laikotarpio: laimėtojas galės pasirinkti bet kurį savaitgalį nuo 2018-09-17 d. iki 2018-12-17 d. Jei nebus vietų pasirinktame skrydyje, reikės pasirinkti kitą kelionės datą.
6. UAB „Klaipėdos duona“ ir „West Express“ darbuotojai žaidime dalyvauti negali.
7. Žaidimo organizatorius, t.y. UAB „Klaipėdos duona“, pasilieka teisę keisti taisykles arba nutraukti žaidimą apie pasikeitimus iš anksto pranešęs interneto svetainėje www.duona.com.
8. Laimėtojas burtų keliu bus išrinktas 2018 m. rugsėjo 12 d. 11.00 val. Šilutės pl. 31, Klaipėda. Laimėtojas sutinka, kad jo vardas, pavardė ir miestas, kuriame gyvena, bus paviešinti ir paskelbti internetinėje svetainėje www.duona.com ir „Facebook“ Klaipėdos duona paskyroje.
9. Su laimėtoju dėl prizo atsiėmimo bus susisiekta žaidimo anketoje nurodytais kontaktais.