ŽAIDIMAS: "KRIMST" vasaros piknikas!


2020 06 30

Pagrindinį prizą dovanoja "Vilko kalviai"

PIRKIMO KVITĄ REGISTRUOK ČIA >>> http://www.duona.com/krimst-vasaros-piknikas

 VASAROS ŽAIDIMO <„KRIMST“ VASAROS PIKNIKAS> SĄLYGOS IR TAISYKLĖS 

1. Visose UAB „Klaipėdos duona“ firminėse krautuvėlėse Klaipėdoje, Gargžduose, Kretingoje ir Palangoje nuo 2020 m. liepos 1 d. – 2020 m. rugpjūčio 31 d.d., perkantiems už ne mažiau kaip 5 eurus ir bent vieną, bet kurios rūšies džiovintos duonos užkandį „Krimst“, pirkėjas įgyja teisę dalyvauti žaidime ir kasdien laimėti „KRIMST“ pikniko rinkinius bei pagrindinį žaidimo prizą.
 
2. Įsigijus prekių už ne mažiau kaip 5 eurus ir bent vieną bet kurios rūšies džiovintos duonos užkandį „Krimst“ pirkėjas dalyvauti žaidime gali dviem būdais:
3. Vienas pirkimo kvitas žaidime gali dalyvauti tik vieną kartą.
 
4. PRIZAI:
  • Kasdieniai prizai: „KRIMST“ pikniko krepšių rinkiniai.
  • Pagrindinis prizas: KEPSNINĖ + iešmai, grotelės, žarsteklis ir semtuvėmis, kuriuos dovanoja „Vilko kalviai“.
5. Kasdieniai „KRIMST“ pikniko krepšių rinkiniai bus dovanojami už praėjusią 7 dienų savaitę, t.y. 7 laimėtojai bus traukiami burtų keliu kiekvieną pirmadienį (jei tai šventinė diena, tai sekančią darbo dieną). Rinkinius privaloma atsiimti per 5 darbo dienas, nuo laimėtojų paskelbimo dienos, firminėje krautuvėlėje Šilutės pl. 31, Klaipėda.
 
6. Pagrindinio prizo laimėtojas burtų keliu bus išrinktas 2020 m. rugsėjo 8 d. 15.00 val. Šilutės pl. 31, Klaipėda ir paskelbtas internetinėje svetainėjewww.duona.com Pagrindinį prizą privaloma atsiimti per 5 darbo dienas, nuo laimėtojo paskelbimo dienos, firminėje krautuvėlėje Šilutės pl. 31, Klaipėda.
 
7. Su laimėtojais dėl prizų atsiėmimo bus susisiekta internetinėje žaidimo anketoje arba pirkimo kvito kitoje pusėje nurodytais kontaktais. Laimėtojai sutinka, kad jo vardas, pavardė ir miestas, kuriame gyvena, bus paviešinti ir paskelbti internetinėje svetainėje www.duona.com ir „Facebook“ Klaipėdos duona paskyroje.
 
8. Žaidimas vyksta visose UAB „Klaipėdos duona“ firminėse krautuvėlėse Klaipėdoje, Gargžduose, Kretingoje ir Palangoje (15-oje krautuvėlių).
 
9. UAB „Klaipėdos duona“ darbuotojai žaidime dalyvauti negali.
 
10. Žaidimo organizatorius, t.y. UAB „Klaipėdos duona“, pasilieka teisę keisti taisykles arba nutraukti žaidimą apie pasikeitimus iš anksto pranešęs interneto svetainėje www.duona.com