Rugsėjis uostamiestyje kvepėjo duona


2016 10 20

Rugsėjo mėnesį klaipėdiečius nustebinome netikėtai miesto gatvėse pasirodžiusiomis duonos dalintojomis – pirmieji smalsuoliai skubėjo ragauti mūsų naujienos „Išsikepk pats“ duonos. Garuojanti šviežia duonelė miestiečius ne tik pasotino, bet ir nuteikė gerai dienos pradžiai. Tokia akcija, kai šilta duona dalijama lauke, Klaipėdoje vyko pirmą kartą ir miestiečius džiugino visą rugsėjį.

Pagrindinėse miesto gatvėse užkalbinti praeiviai neliko abejingi – mielai skanavo, vaišinosi duona, vienos kitos gardžios riekės neatsisakė ir mažieji. „Kaipgi nenusišypsosi, jei ankstyvas rytas prasideda nuo vaišių. Iškart smagiau eiti į darbą“, – pasidžiaugė klaipėdietė Ilona.

Duona pasimėgavę miestiečiai pildė linksmus atvirlaiškius: nurodę gavėjo adresą galėjo išsiųsti jį bet kuriam savo šeimos nariui, draugui ar kolegai. Gavusiam tokį atviruką tereikia ateiti į šiltos duonos krautuvėlę ir atsiimti dovaną.

Naujas produktas jau spėjo sulaukti teigiamų pirkėjų atsiliepimų. „Šiltos duonos krautuvėlės“, kur galima nusipirkti šio gaminio, tapo klaipėdiečių traukos objektu.

Išsikepk pats!“ – tai rugsėjo mėnesį „Šiltos duonos krautuvėlėse“ pasirodžiusi unikali naujiena. Ją įsigiję pirkėjai patys gali nesunkiai paruošti ir kasdien mėgautis šilta duona, tarsi ji būtų ką tik iš krosnies. Paruošti ją labai paprasta: įkaitinate orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros, tada 15-ai minučių įdedate duonelę į orkaitę, išėmę iš orkaitės dar penkias minutes palaukiate, kol ji atauš, ir galite ragauti.

Skanaus!!!